文献
J-GLOBAL ID:201202246463078536
整理番号:12A0566617
Origanum hypericifoliumの精油の抗真菌活性及び化学組成
ANTIFUNGAL ACTIVITY AND CHEMICAL COMPOSITION OF ESSENTIAL OIL OF ORIGANUM HYPERICIFOLIUM
著者 (5件):
OCAK Ijlal
(Afyon Kocatepe Univ., Afyonkarahisar, TUR)
,
CELIK Ali
(Pamukkale Univ., Denizli, TUR)
,
OEZEL M. Zafer
(Pamukkale Univ., Denizli, TUR)
,
KORCAN Elif
(Afyon Kocatepe Univ., Afyonkarahisar, TUR)
,
KONUK Muhsin
(Afyon Kocatepe Univ., Afyonkarahisar, TUR)
資料名:
International Journal of Food Properties
(International Journal of Food Properties)
巻:
15
号:
1-2
ページ:
38-48
発行年:
2012年01月
JST資料番号:
W1141A
ISSN:
1094-2912
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)