文献
J-GLOBAL ID:201202248422469299
整理番号:12A0264278
還元水の健康上の効用に関する先行的研究
Advanced research on the health benefit of reduced water
著者 (3件):
SHIRAHATA Sanetaka
(Dep. of Bioscience and Biotechnology, Fac. of Agriculture, Kyushu Univ., 6-10-1 Hakozaki, Higashi-ku, Fukuoka ...)
,
HAMASAKI Takeki
(Dep. of Bioscience and Biotechnology, Fac. of Agriculture, Kyushu Univ., 6-10-1 Hakozaki, Higashi-ku, Fukuoka ...)
,
TERUYA Kiichiro
(Dep. of Bioscience and Biotechnology, Fac. of Agriculture, Kyushu Univ., 6-10-1 Hakozaki, Higashi-ku, Fukuoka ...)
資料名:
Trends in Food Science & Technology
(Trends in Food Science & Technology)
巻:
23
号:
2
ページ:
124-131
発行年:
2012年02月
JST資料番号:
W0057A
ISSN:
0924-2244
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
解説
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)