文献
J-GLOBAL ID:201202249033313298
整理番号:12A1321885
フラクタルパラメータと赤色,緑色,青色強度に基づくサポートベクトルマシンを用いる乾燥ナツメの分類
Dried jujube classification using support vector machine based on fractal parameters and red, green and blue intensity
著者 (4件):
LOU Heqiang
(Zhejiang Normal Univ., Jinhua, CHN)
,
HU Ya
(Zhejiang Normal Univ., Jinhua, CHN)
,
WANG Bin
(Zhejiang Normal Univ., Jinhua, CHN)
,
LU Hongfei
(Zhejiang Normal Univ., Jinhua, CHN)
資料名:
International Journal of Food Science and Technology
(International Journal of Food Science and Technology)
巻:
47
号:
9
ページ:
1951-1957
発行年:
2012年09月
JST資料番号:
B0863A
ISSN:
0950-5423
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)