文献
J-GLOBAL ID:201202249941874628
整理番号:12A1236730
貯蔵過程でのリンゴの物理化学的品質パラメータ及び全体的な品質指標
Physico-chemical quality parameters and overall quality index of apple during storage
著者 (3件):
JHA Shyam Narayan
(Central Inst. of Post-harvest Engineering and Technol., Agricultural Structures and Environmental Control Div. ...)
,
RAI D. R.
(Central Inst. of Post-harvest Engineering and Technol., Agricultural Structures and Environmental Control Div. ...)
,
SHRAMA Rajiv
(Central Inst. of Post-harvest Engineering and Technol., Agricultural Structures and Environmental Control Div. ...)
資料名:
Journal of Food Science & Technology
(Journal of Food Science & Technology)
巻:
49
号:
5
ページ:
594-600
発行年:
2012年10月
JST資料番号:
E0090C
ISSN:
0022-1155
CODEN:
JFSTAB
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)