文献
J-GLOBAL ID:201202250140356976
整理番号:12A0020721
グルタチオンとのMaillard反応に由来する肉様芳香成分のための応答曲面法 II:肉様芳香成分の傾向分析
Response Surface Methodology for Meat-Like Odorants from the Maillard Reaction with Glutathione II: The Tendencies Analysis of Meat-Like Donors
著者 (4件):
YANG C.
(Beijing Technol. and Business Univ., CHN)
,
SONG H.L.
(Beijing Technol. and Business Univ., CHN)
,
CHEN F.
(Clemson Univ., SC, USA)
,
ZHOU T.T.
(Beijing Technol. and Business Univ., CHN)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
76
号:
9
ページ:
C1267-C1277
発行年:
2011年11月
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)