文献
J-GLOBAL ID:201202250834550249
整理番号:12A1500187
食品多重層製造 固形食構築の新プロセス
Food Layered Manufacture: A new process for constructing solid foods
著者 (3件):
WEGRZYN Teresa F.
(Inst. of Food, Nutrition and Human Health, Massey Univ., Private Bag 11222, Palmerston North 4442, NZL)
,
GOLDING Matt
(Inst. of Food, Nutrition and Human Health, Massey Univ., Private Bag 11222, Palmerston North 4442, NZL)
,
ARCHER Richard H.
(Inst. of Food, Nutrition and Human Health, Massey Univ., Private Bag 11222, Palmerston North 4442, NZL)
資料名:
Trends in Food Science & Technology
(Trends in Food Science & Technology)
巻:
27
号:
2
ページ:
66-72
発行年:
2012年10月
JST資料番号:
W0057A
ISSN:
0924-2244
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)