文献
J-GLOBAL ID:201202251241496201
整理番号:12A0302454
高トリグリセリド血症ラットの脂肪酸酸化に対するトチュウの促進作用
Facilitative effects of Eucommia ulmoides on fatty acid oxidation in hypertriglyceridaemic rats
著者 (8件):
KOBAYASHI Yukihiro
(Kanagawa Prefectural Inst. of Public Health, Kanagawa, JPN)
,
HIROI Tetsuya
(Kanagawa Industrial Technol. Center, Kanagawa, JPN)
,
ARAKI Mayumi
(Kanagawa Industrial Technol. Center, Kanagawa, JPN)
,
HIROKAWA Takahiko
(Kanagawa Industrial Technol. Center, Kanagawa, JPN)
,
MIYAZAWA Maki
(Kanagawa Prefectural Inst. of Public Health, Kanagawa, JPN)
,
AOKI Nobuyoshi
(Kanagawa Industrial Technol. Center, Kanagawa, JPN)
,
KOJIMA Takashi
(Kanagawa Prefectural Inst. of Public Health, Kanagawa, JPN)
,
OHSAWA Toshiyuki
(Kanagawa Industrial Technol. Center, Kanagawa, JPN)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
92
号:
2
ページ:
358-365
発行年:
2012年01月30日
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)