文献
J-GLOBAL ID:201202251742179176
整理番号:12A0759043
ミカン類精油を添加した魚皮ゼラチンフィルムの性質と酸化防止活性
Properties and antioxidant activity of fish skin gelatin film incorporated with citrus essential oils
著者 (3件):
TONGNUANCHAN Phakawat
(Dep. of Food Technol., Fac. of Agro-Industry, Prince of Songkla Univ., 15 Kanchanawanish Road, Hat Yai, Songkhla ...)
,
BENJAKUL Soottawat
(Dep. of Food Technol., Fac. of Agro-Industry, Prince of Songkla Univ., 15 Kanchanawanish Road, Hat Yai, Songkhla ...)
,
PRODPRAN Thummanoon
(Dep. of Material Product Technol., Fac. of Agro-Industry, Prince of Songkla Univ., 15 Kanchanawanish Road, Hat Yai ...)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
134
号:
3
ページ:
1571-1579
発行年:
2012年10月01日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)