文献
J-GLOBAL ID:201202251938028303
整理番号:12A1067207
ルイボス食品成分抽出物のフェノール類含量および抗酸化活性
Phenolic content and antioxidant activity of rooibos food ingredient extracts
著者 (3件):
JOUBERT Elizabeth
(Post-Harvest & Wine Technol. Div., Agricultural Res. Council (ARC) Infruitec-Nietvoorbij, Private Bag X5026 ...)
,
JOUBERT Elizabeth
(Dep. of Food Sci., Stellenbosch Univ., Private Bag X1, Matieland, 7602, South Africa)
,
DE BEER Dalene
(Post-Harvest & Wine Technol. Div., Agricultural Res. Council (ARC) Infruitec-Nietvoorbij, Private Bag X5026 ...)
資料名:
Journal of Food Composition and Analysis
(Journal of Food Composition and Analysis)
巻:
27
号:
1
ページ:
45-51
発行年:
2012年08月
JST資料番号:
T0477A
ISSN:
0889-1575
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)