文献
J-GLOBAL ID:201202252412011143
整理番号:12A0653741
着色果肉ジャガイモのアントシアニン濃度に対する選択した因子,すなわち栽培品種,貯蔵,調理およびベーキングの影響
Impact of selected factors - Cultivar, storage, cooking and baking on the content of anthocyanins in coloured-flesh potatoes
著者 (8件):
LACHMAN Jaromir
(Dep. of Chemistry, Czech Univ. of Life Sciences Prague, Kamycka 129, 165 21 Prague 6 - Suchdol, CZE)
,
HAMOUZ Karel
(Dep. of Plant Production, Fac. of Agrobiology, Food and Natural Resources, Czech Univ. of Life Sciences Prague ...)
,
ORSAK Matyas
(Dep. of Chemistry, Czech Univ. of Life Sciences Prague, Kamycka 129, 165 21 Prague 6 - Suchdol, CZE)
,
PIVEC Vladimir
(Dep. of Chemistry, Czech Univ. of Life Sciences Prague, Kamycka 129, 165 21 Prague 6 - Suchdol, CZE)
,
HEJTMANKOVA Katerina
(Dep. of Chemistry, Czech Univ. of Life Sciences Prague, Kamycka 129, 165 21 Prague 6 - Suchdol, CZE)
,
PAZDERU Katerina
(Dep. of Plant Production, Fac. of Agrobiology, Food and Natural Resources, Czech Univ. of Life Sciences Prague ...)
,
DVORAK Petr
(Dep. of Plant Production, Fac. of Agrobiology, Food and Natural Resources, Czech Univ. of Life Sciences Prague ...)
,
CEPL Jaroslav
(Potato Res. Inst. Ltd., Dobrovskeho 2366, Havlickuv Brod 580 01, CZE)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
133
号:
4
ページ:
1107-1116
発行年:
2012年08月15日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)