文献
J-GLOBAL ID:201202253008677010
整理番号:12A1760755
ゲル化温度とメチルセルロースハイドロゲルの形態に及ぼす塩混合物の相乗効果
Synergistic effect of salt mixture on the gelation temperature and morphology of methylcellulose hydrogel
著者 (7件):
BAIN Mrinal Kanti
(Univ. Calcutta, Kolkata, IND)
,
BHOWMICK Biplab
(Univ. Calcutta, Kolkata, IND)
,
MAITY Dipanwita
(Univ. Calcutta, Kolkata, IND)
,
MONDAL Dibyendu
(Univ. Calcutta, Kolkata, IND)
,
MOLLICK Md. Masud Rahaman
(Univ. Calcutta, Kolkata, IND)
,
CHATTOPADHYAY Dipankar
(Univ. Calcutta, Kolkata, IND)
,
RANA Dipak
(Univ. Ottawa, ON, CAN)
資料名:
International Journal of Biological Macromolecules
(International Journal of Biological Macromolecules)
巻:
51
号:
5
ページ:
831-836
発行年:
2012年12月
JST資料番号:
T0898A
ISSN:
0141-8130
CODEN:
IJBMDR
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)