文献
J-GLOBAL ID:201202253160839069
整理番号:12A1520343
ショウガ製品中のギンゲロール関連化合物の同時特性化及び定量分析のための高速液体クト的グラフィー-飛行時間質量分析の開発
Development of High-Performance Liquid Chromatography-Time-of-Flight Mass Spectrometry for the Simultaneous Characterization and Quantitative Analysis of Gingerol-Related Compounds in Ginger Products
著者 (2件):
PARK Ji Su
(Woosuk Univ., Jeonbuk Province, KOR)
,
JUNG Mun Yhung
(Woosuk Univ., Jeonbuk Province, KOR)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
60
号:
40
ページ:
10015-10026
発行年:
2012年10月10日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)