文献
J-GLOBAL ID:201202253479190634
整理番号:12A0528962
最小加工したもやし(dew gram及びヒヨコマメ)の放射線処理: 官能的,栄養的及び微生物学的品質に及ぼす影響
Radiation processing of minimally processed sprouts (dew gram and chick pea): effect on sensory, nutritional and microbiological quality
著者 (4件):
NAGAR Vandan
(Bhabha Atomic Res. Centre, Mumbai, IND)
,
HAJARE Sachin N.
(Bhabha Atomic Res. Centre, Mumbai, IND)
,
SAROJ Sunil D.
(Emory Univ., GA, USA)
,
BANDEKAR Jayant R.
(Bhabha Atomic Res. Centre, Mumbai, IND)
資料名:
International Journal of Food Science and Technology
(International Journal of Food Science and Technology)
巻:
47
号:
3
ページ:
620-626
発行年:
2012年03月
JST資料番号:
B0863A
ISSN:
0950-5423
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)