文献
J-GLOBAL ID:201202253611830150
整理番号:12A1572954
優良中国コムギ品種Xiaoyan 6の穀粒形成中のアルブミンとグロブリン変化
Albumin and globulin dynamics during grain development of elite Chinese wheat cultivar Xiaoyan 6
著者 (10件):
DONG Kun
(Coll. of Life Sci., Capital Normal Univ., Beijing 100048, CHN)
,
GE Pei
(Coll. of Life Sci., Capital Normal Univ., Beijing 100048, CHN)
,
MA Chaoying
(Coll. of Life Sci., Capital Normal Univ., Beijing 100048, CHN)
,
WANG Ke
(Coll. of Life Sci., Capital Normal Univ., Beijing 100048, CHN)
,
YAN Xing
(Coll. of Life Sci., Capital Normal Univ., Beijing 100048, CHN)
,
GAO Liyan
(Coll. of Life Sci., Capital Normal Univ., Beijing 100048, CHN)
,
LI Xiaohui
(Coll. of Life Sci., Capital Normal Univ., Beijing 100048, CHN)
,
LIU Jiaxi
(Coll. of Life Sci., Capital Normal Univ., Beijing 100048, CHN)
,
MA Wujun
(State Agriculture Biotechnology Centre, Murdoch Univ., Western Australian Dep. of Agriculture and Food, Perth, WA ...)
,
YAN Yueming
(Coll. of Life Sci., Capital Normal Univ., Beijing 100048, CHN)
資料名:
Journal of Cereal Science
(Journal of Cereal Science)
巻:
56
号:
3
ページ:
615-622
発行年:
2012年11月
JST資料番号:
H0885A
ISSN:
0733-5210
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)