文献
J-GLOBAL ID:201202254143527475
整理番号:12A0759027
マンゴー種子カーネル抽出物の性質に及ぼす加工時(マイクロカプセル化)の多糖類及び貯蔵の影響
Influence of polysaccharides and storage during processing on the properties of mango seed kernel extract (microencapsulation)
著者 (2件):
MAISUTHISAKUL Pitchaon
(School of Sci. and Technol., Univ. of the Thai Chamber of Commerce, 126/1 Vibhavadee-Rangsit Road, Bangkok 10400, THA)
,
GORDON Michael H.
(Hugh Sinclair Unit of Human Nutrition, School of Chemistry, Food and Pharmacy, Univ. of Reading, Whiteknights, P.O. ...)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
134
号:
3
ページ:
1453-1460
発行年:
2012年10月01日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)