文献
J-GLOBAL ID:201202254404217843
整理番号:12A1442452
穀類の遺伝子組み換え及びフィターゼ処理による生の全粒モロコシ類とトウモロコシのラガービール及びバイオエタノールの生産における酵母栄養の改善の可能性
Potential for improvement in yeast nutrition in raw whole grain sorghum and maize lager brewing and bioethanol production through grain genetic modification and phytase treatment
著者 (4件):
KRUGER J.
(Univ. Pretoria, Hatfield, ZAF)
,
OELOFSE A.
(Univ. Pretoria, Hatfield, ZAF)
,
TAYLOR J.
(Univ. Pretoria, Hatfield, ZAF)
,
TAYLOR J. R. N.
(Univ. Pretoria, Hatfield, ZAF)
資料名:
Journal of the Institute of Brewing
(Journal of the Institute of Brewing)
巻:
118
号:
1
ページ:
70-75
発行年:
2012年
JST資料番号:
C0302A
ISSN:
0046-9750
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)