文献
J-GLOBAL ID:201202255061424704
整理番号:12A0129498
in vivoとin vitroにおける柿(Diospyros kaki)の未熟な果実由来の柿タンニンの胆汁酸結合能
Bile Acid-binding Ability of Kaki-tannin from Young Fruits of Persimmon (Diospyros kaki) In Vitro and In Vivo
著者 (8件):
MATSUMOTO Kenji
(Ishikawa Prefectural Univ., Ishikawa, JPN)
,
MATSUMOTO Kenji
(Gifu Prefectural Res. Inst. For Bioengineering, Gifu, JPN)
,
KADOWAKI Akio
(Nakano BC Co., Ltd, Wakayama, JPN)
,
OZAKI Natsumi
(Nakano BC Co., Ltd, Wakayama, JPN)
,
TAKENAKA Makiko
(National Food Res. Inst., Ibaraki, JPN)
,
ONO Hiroshi
(National Food Res. Inst., Ibaraki, JPN)
,
YOKOYAMA Shin-ichiro
(Gifu Prefectural Res. Inst. For Bioengineering, Gifu, JPN)
,
GATO Nobuki
(Nakano BC Co., Ltd, Wakayama, JPN)
資料名:
Phytotherapy Research
(Phytotherapy Research)
巻:
25
号:
4
ページ:
624-628
発行年:
2011年04月
JST資料番号:
W0135A
ISSN:
0951-418X
CODEN:
PHYREH
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)