文献
J-GLOBAL ID:201202257171631236
整理番号:12A0836002
ビール醸造粕の炭水化物の酵素加水分解に対する摩砕前処理の効果
Effect of a milling pre-treatment on the enzymatic hydrolysis of carbohydrates in brewer’s spent grain
著者 (6件):
NIEMI Piritta
(VTT Technical Res. Centre of Finland, Espoo FI-02044 VTT, FIN)
,
FAULDS Craig B.
(VTT Technical Res. Centre of Finland, Espoo FI-02044 VTT, FIN)
,
SIBAKOV Juhani
(VTT Technical Res. Centre of Finland, Espoo FI-02044 VTT, FIN)
,
HOLOPAINEN Ulla
(VTT Technical Res. Centre of Finland, Espoo FI-02044 VTT, FIN)
,
POUTANEN Kaisa
(VTT Technical Res. Centre of Finland, Espoo FI-02044 VTT, FIN)
,
BUCHERT Johanna
(VTT Technical Res. Centre of Finland, Espoo FI-02044 VTT, FIN)
資料名:
Bioresource Technology
(Bioresource Technology)
巻:
116
ページ:
155-160
発行年:
2012年07月
JST資料番号:
A0390B
ISSN:
0960-8524
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)