文献
J-GLOBAL ID:201202257704020528
整理番号:12A0058524
バージンオリーブ油の揮発性化合物と感覚的特性に及ぼす濾過の影響
Influence of filtration on volatile compounds and sensory profile of virgin olive oils
著者 (3件):
BRKIC BUBOLA Karolina
(Inst. of Agriculture and Tourism, C. Huguesa 8, HR-52440 Porec, HRV)
,
KOPRIVNJAK Olivera
(Dep. of Food Technol. and Control, School of Medicine, Univ. of Rijeka, Brace Branchetta 20, HR-51000 Rijeka, HRV)
,
SLADONJA Barbara
(Inst. of Agriculture and Tourism, C. Huguesa 8, HR-52440 Porec, HRV)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
132
号:
1
ページ:
98-103
発行年:
2012年05月01日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)