文献
J-GLOBAL ID:201202257755570859
整理番号:12A1289223
pHシフト処理後のニシン(Clupea harengus)からの蛋白質の塩溶解度および微細構造の種々の変化
Changes in Salt Solubility and Microstructure of Proteins from Herring (Clupea harengus) after pH-Shift Processing
著者 (4件):
MARMON Sofia K.
(Chalmers Univ. Technol., Gothenburg, SWE)
,
KRONA Annika
(Swedish Inst. for Food and Biotechnology, Gothenburg, SWE)
,
LANGTON Maud
(Swedish Inst. for Food and Biotechnology, Gothenburg, SWE)
,
UNDELAND Ingrid
(Chalmers Univ. Technol., Gothenburg, SWE)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
60
号:
32
ページ:
7965-7972
発行年:
2012年08月15日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)