文献
J-GLOBAL ID:201202258617118003
整理番号:12A1352876
発酵乳中のダブシル化ジ-及びトリ-ペプチドの定量
Quantification of dabsylated di- and tri-peptides in fermented milk
著者 (4件):
EISELE T.
(Dep. of Biotechnology, Inst. of Food Sci. and Biotechnology, Univ. of Hohenheim, Garbenstr. 25, 70599 Stuttgart, DEU)
,
STRESSLER T.
(Dep. of Biotechnology, Inst. of Food Sci. and Biotechnology, Univ. of Hohenheim, Garbenstr. 25, 70599 Stuttgart, DEU)
,
KRANZ B.
(Dep. of Biotechnology, Inst. of Food Sci. and Biotechnology, Univ. of Hohenheim, Garbenstr. 25, 70599 Stuttgart, DEU)
,
FISCHER L.
(Dep. of Biotechnology, Inst. of Food Sci. and Biotechnology, Univ. of Hohenheim, Garbenstr. 25, 70599 Stuttgart, DEU)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
135
号:
4
ページ:
2808-2813
発行年:
2012年12月15日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)