文献
J-GLOBAL ID:201202259849777166
整理番号:12A0025479
ハイパースペクトル画像による様々な雰囲気下貯蔵の生鮮タイセイヨウサケ(Salmo salar L.)切身の分類
Classification of fresh Atlantic salmon (Salmo salar L.) fillets stored under different atmospheres by hyperspectral imaging
著者 (5件):
SONE Izumi
(Nofima, P.O. Box 6122, N-9291 Tromso, NOR)
,
OLSEN Ragnar L.
(Norwegian Coll. of Fishery Sci., Univ. of Tromso, N-9037 Tromso, NOR)
,
SIVERTSEN Agnar H.
(Nofima, P.O. Box 6122, N-9291 Tromso, NOR)
,
EILERTSEN Guro
(Nofima, P.O. Box 6122, N-9291 Tromso, NOR)
,
HEIA Karsten
(Nofima, P.O. Box 6122, N-9291 Tromso, NOR)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
109
号:
3
ページ:
482-489
発行年:
2012年04月
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)