文献
J-GLOBAL ID:201202260035962610
整理番号:12A0524488
ライ麦ふすまを含むスナックのミオイノシトールリン酸含量及びプロフィルへの押出工程の影響
The influence of extrusion process on myo-inositol phosphate content and profile in snacks containing rye bran
著者 (5件):
GAMBUSS H.
(Univ. Agriculture in Krakow, Krakow, POL)
,
MATUSZ-MIRLAK A.
(Univ. Agriculture in Krakow, Krakow, POL)
,
DULINNSKI R.
(Univ. Agriculture in Krakow, Krakow, POL)
,
ZIOBRO R.
(Univ. Agriculture in Krakow, Krakow, POL)
,
GOLACHOWSKI A.
(Wrocllaw Univ. Environmental and Life Sci., Wrocllaw, POL)
資料名:
International Journal of Food Sciences and Nutrition
(International Journal of Food Sciences and Nutrition)
巻:
63
号:
1
ページ:
41-44
発行年:
2012年02月
JST資料番号:
W0155A
ISSN:
0963-7486
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)