文献
J-GLOBAL ID:201202260723706334
整理番号:12A0508987
時間領域反射測定法(TDR)と部分最小二乗法(PLS)によるエクストラバージンオリーブオイル中の水分量評価
Assessment of the water content in extra virgin olive oils by Time Domain Reflectometry (TDR) and Partial Least Squares (PLS) regression methods
著者 (4件):
RAGNI Luigi
(Agricultural Economics and Engineering Dep., Univ. of Bologna, Piazza G. Goidanich, 60 - 47521 Cesena (FC), ITA)
,
BERARDINELLI Annachiara
(Agricultural Economics and Engineering Dep., Univ. of Bologna, Piazza G. Goidanich, 60 - 47521 Cesena (FC), ITA)
,
CEVOLI Chiara
(Agricultural Economics and Engineering Dep., Univ. of Bologna, Piazza G. Goidanich, 60 - 47521 Cesena (FC), ITA)
,
VALLI Enrico
(Food Sci. Dep., Univ. of Bologna, Piazza G. Goidanich, 60 - 47521 Cesena (FC), ITA)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
111
号:
1
ページ:
66-72
発行年:
2012年07月
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)