文献
J-GLOBAL ID:201202261809324473
整理番号:12A0837727
モデルとして拡張fermi解を用いた食品及び水のでたらめに変動する微生物数に関する研究
A Study of the Randomly Fluctuating Microbial Counts in Foods and Water Using the Expanded Fermi Solution as a Model
著者 (3件):
PELEG Micha
(Univ. of Massachusetts, MA, USA)
,
NORMAND Mark D.
(Univ. of Massachusetts, MA, USA)
,
CORRADINI Maria G.
(Univ. Argentina de la Empresa, Ciudad de Buenos Aires, ARG)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
77
号:
1/3
ページ:
R63-R71
発行年:
2012年01月
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)