文献
J-GLOBAL ID:201202261954743328
整理番号:12A0335030
フラボノイド/シクロデキストリンナノ粒子の水分濃度:生理活性物質の構造ディスクリプタとの関係
Water content of flavonoid/cyclodextrin nanoparticles: Relationship with the structural descriptors of biologically active compounds
著者 (4件):
HADARUGA Daniel I.
(“Politehnica” Univ. of Timisoara, Fac. of Industrial Chemistry and Environmental Engineering, Applied Chemistry ...)
,
HADARUGA Nicoleta G.
(Banat’s Univ. of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine, Fac. of Food Processing Technol., Food Quality Dep. ...)
,
BANDUR Geza N.
(“Politehnica” Univ. of Timisoara, Fac. of Industrial Chemistry and Environmental Engineering, Applied Chemistry ...)
,
ISENGARD Heinz-dieter
(Univ. of Hohenheim, Inst. of Food Sci. and Biotechnology, Garbenstrasse 25, D-70593 Stuttgart, DEU)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
132
号:
4
ページ:
1651-1659
発行年:
2012年06月15日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)