文献
J-GLOBAL ID:201202262046331020
整理番号:12A0931685
棘の可視スペクトロスコピーによる’Monthong’栽培品種ドリアンの熟度の非破壊的分類
Non-destructive classification of durian maturity of ‘Monthong’ cultivar by means of visible spectroscopy of the spine
著者 (3件):
TIMKHUM Prakit
(Dep. of Agricultural Engineering, Fac. of Engineering at Kamphaengsaen, Kasetsart Univ., Kamphaengsaen, Nakhon ...)
,
TIMKHUM Prakit
(The Postharvest Technol. Innovation Center PHTIC, Higher Education Commission, Bangkok 10400, THA)
,
TERDWONGWORAKUL Anupun
(Dep. of Agricultural Engineering, Fac. of Engineering at Kamphaengsaen, Kasetsart Univ., Kamphaengsaen, Nakhon ...)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
112
号:
4
ページ:
263-267
発行年:
2012年10月
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)