文献
J-GLOBAL ID:201202262263617438
整理番号:12A1660353
米澱粉及びルチン混合体のレオロジー及び熱性質
Rheological and thermal properties of rice starch and rutin mixtures
著者 (3件):
ZHU Fan
(Dep. of Food Sci., Univ. of Arkansas, Fayetteville, AR, 72704, USA)
,
ZHU Fan
(Dep. of Food Sci., Univ. of Guelph, Guelph, ON, Canada N1G 2W1)
,
WANG Ya-jane
(Dep. of Food Sci., Univ. of Arkansas, Fayetteville, AR, 72704, USA)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
49
号:
2
ページ:
757-762
発行年:
2012年12月
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)