文献
J-GLOBAL ID:201202262287446340
整理番号:12A1328246
山羊乳から作られたプレーン及び撹拌フルーツヨーグルトのプロバイオテック細菌生存性及び物理化学的及び官能的性質
Probiotic viability and physico-chemical and sensory properties of plain and stirred fruit yogurts made from goat’s milk
著者 (5件):
SENAKA RANADHEERA C.
(School of Environmental and Life Sciences, Univ. of Newcastle, NSW 2308, AUS)
,
SENAKA RANADHEERA C.
(Dep. of Agricultural Systems, Rajarata Univ. of Sri Lanka, Anuradhapura 50000, Sri Lanka)
,
EVANS C.a.
(School of Environmental and Life Sciences, Univ. of Newcastle, NSW 2308, AUS)
,
ADAMS M.c.
(School of Environmental and Life Sciences, Univ. of Newcastle, NSW 2308, AUS)
,
BAINES S.k.
(School of Health Sciences, Univ. of Newcastle, NSW 2308, AUS)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
135
号:
3
ページ:
1411-1418
発行年:
2012年12月01日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)