文献
J-GLOBAL ID:201202262294387490
整理番号:12A1509578
天然と難消化性澱粉に及ぼすマイクロ波加熱の影響
EFFECTS OF MICROWAVE HEATING ON NATIVE AND RESISTANT STARCHES
著者 (6件):
HODSAGI M.
(Budapest Univ. Technol. and Economics, Budapest, HUN)
,
JAMBOR A.
(Budapest Univ. Technol. and Economics, Budapest, HUN)
,
JUHASZ E.
(Budapest Univ. Technol. and Economics, Budapest, HUN)
,
GERGELY S.
(Budapest Univ. Technol. and Economics, Budapest, HUN)
,
GELENCSER T.
(Budapest Univ. Technol. and Economics, Budapest, HUN)
,
SALGO A.
(Budapest Univ. Technol. and Economics, Budapest, HUN)
資料名:
Acta Alimentaria
(Acta Alimentaria)
巻:
41
号:
2
ページ:
233-247
発行年:
2012年06月
JST資料番号:
T0259A
ISSN:
0139-3006
CODEN:
ACALDI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ハンガリー (HUN)
言語:
英語 (EN)