文献
J-GLOBAL ID:201202262396311625
整理番号:12A1229633
PRKAG3とCAST遺伝子多型とドライ塩漬ハムの品質特性-II.フランスドライ塩漬ハムジャンボン・ドゥ・バイヨンヌとそれらの減塩における依存性との関連
PRKAG3 and CAST genetic polymorphisms and quality traits of dry-cured hams-II. Associations in French dry-cured ham Jambon de Bayonne and their dependence on salt reduction
著者 (8件):
SANTE-LHOUTELLIER V.
(INRA, UR 370 QuaPA, 63122 Saint Genes Champanelle, FRA)
,
ROBERT N.
(INPAQ, 64410 Arzacq, FRA)
,
MARTIN J.f.
(INRA, UMR UNH, 63122 Saint Genes Champanelle, FRA)
,
GOU P.
(IRTA, Food Technol., XaRTA, Finca Camps i Armet, 17121 Monells, ESP)
,
HORTOS M.
(IRTA, Food Technol., XaRTA, Finca Camps i Armet, 17121 Monells, ESP)
,
ARNAU J.
(IRTA, Food Technol., XaRTA, Finca Camps i Armet, 17121 Monells, ESP)
,
DIESTRE A.
(PIC Spain, Avda. Ragull 80, 08173 St Cugat Del Valles, ESP)
,
CANDEK-POTOKAR M.
(Agricultural Inst. of Slovenia, Hacquetova ulica 17, 1000 Ljubljana, SVN)
資料名:
Meat Science
(Meat Science)
巻:
92
号:
4
ページ:
354-359
発行年:
2012年12月
JST資料番号:
T0789A
ISSN:
0309-1740
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)