文献
J-GLOBAL ID:201202263122711704
整理番号:12A0105645
酸化ストレス条件下での生体Caenorhabditis elegansにおける木酢エキスの重要な損傷救助効果
Significant damage-rescuing effects of wood vinegar extract in living Caenorhabditis elegans under oxidative stress
著者 (7件):
CAI Kezhou
(Hefei Univ. Technol., Anhui, CHN)
,
CAI Kezhou
(Anhui Province Key Lab. for Agricultural Processing Product, Anhui, CHN)
,
JIANG Shaotong
(Hefei Univ. Technol., Anhui, CHN)
,
JIANG Shaotong
(Anhui Province Key Lab. for Agricultural Processing Product, Anhui, CHN)
,
REN Chong
(Inst. of Plasma Physics, Chinese Acad. of Sci., Anhui, CHN)
,
HE Yujie
(Hefei Univ. Technol., Anhui, CHN)
,
HE Yujie
(Anhui Province Key Lab. for Agricultural Processing Product, Anhui, CHN)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
92
号:
1
ページ:
29-36
発行年:
2012年01月15日
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)