文献
J-GLOBAL ID:201202263201968419
整理番号:12A1560942
ヤギ肉カレーの品質に対するクエン酸マリネの効果
Effect of Citric Acid Marination on Quality of Goat Meat Curry
著者 (4件):
NARAYAN Raj
(Indian Veterinary Res. Inst., Uttar Pradesh)
,
MENDIRATTA S. K.
(Indian Veterinary Res. Inst., Uttar Pradesh)
,
MANE B. G.
(Indian Veterinary Res. Inst., Uttar Pradesh)
,
SHARMA B. D.
(Indian Veterinary Res. Inst., Uttar Pradesh)
資料名:
Indian Veterinary Journal
(Indian Veterinary Journal)
巻:
89
号:
5
ページ:
37-39
発行年:
2012年05月
JST資料番号:
B0175B
ISSN:
0019-6479
CODEN:
IVEJA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
インド (IND)
言語:
英語 (EN)