文献
J-GLOBAL ID:201202263313117110
整理番号:12A0188322
トマトの果皮と果肉における果実成熟に伴う酸化指標,抗酸化成分含量および抗酸化酵素活性の比較
Comparative Analysis of Oxidative Parameters, Antioxidant Content, and Antioxidant Enzyme Activity during Fruit Ripening in Tomato Pericarp and Pulp
著者 (2件):
圖師一文
(尚絅大学短期大学部)
,
松添直隆
(熊本県立大学環境共生学部)
資料名:
Journal of the Japanese Society for Horticultural Science
(Journal of the Japanese Society for Horticultural Science)
巻:
81
号:
1
ページ:
109-116 (J-STAGE)
発行年:
2012年
JST資料番号:
F0626A
ISSN:
1882-3351
CODEN:
EGKZA9
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)