文献
J-GLOBAL ID:201202263400674980
整理番号:12A0899656
HPLC-DAD-MS/MS-ESIによるマンゴー(Mangifera indica cv.Ataulfo)果実由来の主要フェノール化合物の同定及び定量及び成熟時の抗酸化活性へのこれらの個別寄与
Identification and quantification of major phenolic compounds from mango (Mangifera indica, cv. Ataulfo) fruit by HPLC-DAD-MS/MS-ESI and their individual contribution to the antioxidant activity during ripening
著者 (3件):
PALAFOX-CARLOS H.
(Coordinacion de Tecnologia de Alimentos de Origen Vegetal, Centro de Investigaciones en Alimentacion y Desarrollo ...)
,
YAHIA E.m.
(Facultad de Ciencias Naturales, Universidad Autonoma de Queretaro, Avenida de las Ciencias S/N, 76230 Juriquilla ...)
,
GONZALEZ-AGUILAR G.a.
(Coordinacion de Tecnologia de Alimentos de Origen Vegetal, Centro de Investigaciones en Alimentacion y Desarrollo ...)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
135
号:
1
ページ:
105-111
発行年:
2012年11月01日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)