文献
J-GLOBAL ID:201202263656555066
整理番号:12A1717540
生鮮トマトの熟成中のフレーバーに関連する品質特性に及ぼすさまざまな流通シナリオと推奨する貯蔵条件の影響
Impact of Different Distribution Scenarios and Recommended Storage Conditions on Flavor Related Quality Attributes in Ripening Fresh Tomatoes
著者 (6件):
RAFFO Antonio
(National Res. Inst. on Food and Nutrition (INRAN), Rome, ITA)
,
NICOLI Stefano
(National Res. Inst. on Food and Nutrition (INRAN), Rome, ITA)
,
NARDO Nicoletta
(National Res. Inst. on Food and Nutrition (INRAN), Rome, ITA)
,
BAIAMONTE Irene
(National Res. Inst. on Food and Nutrition (INRAN), Rome, ITA)
,
D’ALOISE Antonio
(Univ. Rome La Sapienza, Rome, ITA)
,
PAOLETTI Flavio
(National Res. Inst. on Food and Nutrition (INRAN), Rome, ITA)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
60
号:
42
ページ:
10445-10455
発行年:
2012年10月24日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)