文献
J-GLOBAL ID:201202263754915771
整理番号:12A0158394
食品への使用のためのセルロース-エチルセルロース複合体の調製及び発泡安定性の特徴
Preparation and Characterization of the Foam-Stabilizing Properties of Cellulose-Ethyl Cellulose Complexes for Use in Foods
著者 (5件):
MURRAY Brent S.
(Univ. Leeds, Leeds, GBR)
,
DURGA Kalpana
(Univ. Leeds, Leeds, GBR)
,
DE GROOT Peter W. N.
(Unilever R&D Vlaardingen, Vlaardingen, NLD)
,
KAKOULLI Antonia
(Univ. Leeds, Leeds, GBR)
,
STOYANOV Simeon D.
(Unilever R&D Vlaardingen, Vlaardingen, NLD)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
59
号:
24
ページ:
13277-13288
発行年:
2011年12月28日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)