文献
J-GLOBAL ID:201202264730277371
整理番号:12A0025466
脂質組成及び含水量により影響を受けるカゼインナトリウムフィルムのガスバリヤ性
Barrier properties of sodium caseinate films as affected by lipid composition and moisture content
著者 (4件):
FABRA Maria Jose
(Instituto de Ingenieria de Alimentos para el Desarrollo, Departamento Tecnologia de Alimentos, Universidad ...)
,
TALENS Pau
(Instituto de Ingenieria de Alimentos para el Desarrollo, Departamento Tecnologia de Alimentos, Universidad ...)
,
GAVARA Rafael
(Packaging Lab, Inst. of Agrochemistry and Food Technol., CSIC, Apartado de Correos 73, Burjassot, 46100 Valencia, ESP)
,
CHIRALT Amparo
(Instituto de Ingenieria de Alimentos para el Desarrollo, Departamento Tecnologia de Alimentos, Universidad ...)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
109
号:
3
ページ:
372-379
発行年:
2012年04月
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)