文献
J-GLOBAL ID:201202264959408941
整理番号:12A1509591
収穫後の生インゲンマメ(Phaseolus vulgaris L.)に対する種々の化学的因子の応用と品質特性と微生物量に対する影響
POSTHARVEST APPLICATION OF VARIOUS CHEMICAL FACTORS AND THEIR EFFECTS ON QUALITY CHARACTERISTICS AND MICROBIAL LOAD OF RAW BEANS (PHASEOLUS VULGARIS L.)
著者 (3件):
OUZOUNIDOU G.
(National Agricultural Res. Foundation, Lycovrissi, GRC)
,
ASFI M.
(National Agricultural Res. Foundation, Lycovrissi, GRC)
,
GAITIS F.
(Food Industrial Res. and Technological Dev. Co.(ETAT S.A.), Dafni-Athens, GRC)
資料名:
Acta Alimentaria
(Acta Alimentaria)
巻:
41
号:
3
ページ:
363-374
発行年:
2012年09月
JST資料番号:
T0259A
ISSN:
0139-3006
CODEN:
ACALDI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ハンガリー (HUN)
言語:
英語 (EN)