文献
J-GLOBAL ID:201202265054516160
整理番号:12A0745396
pH7.0での加熱時のβ-コングリシニンの限定的凝集挙動及びグリシニン凝集に及ぼすそれの終結影響
Limited Aggregation Behavior of β-Conglycinin and Its Terminating Effect on Glycinin Aggregation during Heating at pH 7.0
著者 (7件):
GUO Jian
(South China Univ. Technol., Guangzhou, CHN)
,
YANG Xiao-Quan
(South China Univ. Technol., Guangzhou, CHN)
,
HE Xiu-Ting
(South China Univ. Technol., Guangzhou, CHN)
,
WU Na-Na
(South China Univ. Technol., Guangzhou, CHN)
,
WANG Jin-Mei
(South China Univ. Technol., Guangzhou, CHN)
,
GU Wei
(South China Univ. Technol., Guangzhou, CHN)
,
ZHANG Yuan-Yuan
(South China Univ. Technol., Guangzhou, CHN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
60
号:
14
ページ:
3782-3791
発行年:
2012年04月11日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)