文献
J-GLOBAL ID:201202265151469451
整理番号:12A1328228
Rihaakuruにおけるヒスタミンのー80,4及び30°Cでの安定性
Histamine stability in Rihaakuru at -80, 4 and 30°C
著者 (5件):
NAILA Aishath
(Inst. of Food Nutrition and Human Health, Massey Univ., Private Bag 11-222, Palmerston North, NZL)
,
FLINT Steve
(Inst. of Food Nutrition and Human Health, Massey Univ., Private Bag 11-222, Palmerston North, NZL)
,
FLETCHER Graham C.
(Food Safety & Preservation, New Zealand Inst. for Plant & Food Res. Ltd., Private Bag 92169, Auckland, NZL)
,
BREMER Phil J.
(Dep. of Food Sci., Univ. of Otago, P.O. Box 56, Dunedin, NZL)
,
MEERDINK Gerrit
(Dep. of Food Manufacture and Automation, Univ. of Lincoln - Holbeach Campus, Park Road, Holbeach PE12 7PT, GBR)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
135
号:
3
ページ:
1226-1229
発行年:
2012年12月01日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)