文献
J-GLOBAL ID:201202266406295076
整理番号:12A1066412
短報:酵素加水分解による降圧ペプチドHLPLPの生産:応答曲面法による最適化
Short communication: Production of antihypertensive peptide HLPLP by enzymatic hydrolysis: Optimization by response surface methodology
著者 (5件):
QUIROS A.
(Inst. of Food Sci. Res. (CIAL, CSIC-UAM), Nicolas Cabrera 9, 28049 Madrid, ESP)
,
HERNANDEZ-LEDESMA B.
(Inst. of Food Sci. Res. (CIAL, CSIC-UAM), Nicolas Cabrera 9, 28049 Madrid, ESP)
,
RAMOS M.
(Inst. of Food Sci. Res. (CIAL, CSIC-UAM), Nicolas Cabrera 9, 28049 Madrid, ESP)
,
MARTIN-ALVAREZ P.j.
(Inst. of Food Sci. Res. (CIAL, CSIC-UAM), Nicolas Cabrera 9, 28049 Madrid, ESP)
,
RECIO I.
(Inst. of Food Sci. Res. (CIAL, CSIC-UAM), Nicolas Cabrera 9, 28049 Madrid, ESP)
資料名:
Journal of Dairy Science
(Journal of Dairy Science)
巻:
95
号:
8
ページ:
4280-4285
発行年:
2012年08月
JST資料番号:
C0282A
ISSN:
0022-0302
CODEN:
JDSCAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)