文献
J-GLOBAL ID:201202266456726477
整理番号:12A1321597
食品素材の熟成と発酵中の超音波速度の変動測定のための方法の比較
Comparison of methods for measuring ultrasonic velocity variations during ageing or fermentation of food materials
著者 (6件):
NOVOA-DIAZ D.
(Univ. Politecnica de Catalunya, Barcelona, ESP)
,
GARCIA-ALVAREZ J.
(Univ. Politecnica de Catalunya, Barcelona, ESP)
,
CHAVEZ J. A.
(Univ. Politecnica de Catalunya, Barcelona, ESP)
,
TURO A.
(Univ. Politecnica de Catalunya, Barcelona, ESP)
,
GARCIA-HERNANDEZ M. J.
(Univ. Politecnica de Catalunya, Barcelona, ESP)
,
SALAZAR J.
(Univ. Politecnica de Catalunya, Barcelona, ESP)
資料名:
IET Science, Measurement & Technology
(IET Science, Measurement & Technology)
巻:
6
号:
4
ページ:
205-212
発行年:
2012年07月
JST資料番号:
D0380E
ISSN:
1751-8822
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)