文献
J-GLOBAL ID:201202266531770118
整理番号:12A0430360
パルス電場処理によるりんごジュース中のジアジノンおよびジメトエートの減少
Reduction of diazinon and dimethoate in apple juice by pulsed electric field treatment
著者 (8件):
ZHANG Yuanyuan
(China Agricultural Univ., Beijing, CHN)
,
ZHANG Yuanyuan
(South China Agricultural Univ., Guangzhou, CHN)
,
HOU Yaxi
(China Agricultural Univ., Beijing, CHN)
,
ZHANG Yan
(China Agricultural Univ., Beijing, CHN)
,
CHEN Jie
(Tsinghua Univ., Shenzhen, CHN)
,
CHEN Fang
(China Agricultural Univ., Beijing, CHN)
,
LIAO Xiaojun
(China Agricultural Univ., Beijing, CHN)
,
HU Xiaosong
(China Agricultural Univ., Beijing, CHN)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
92
号:
4
ページ:
743-750
発行年:
2012年03月15日
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)