文献
J-GLOBAL ID:201202266546409993
整理番号:12A0239735
乾燥野菜ブイヨンペーストの貯蔵安定性に対するパーム油品質と包蔵の影響
Effects of palm oil quality and packaging on the storage stability of dry vegetable bouillon paste
著者 (3件):
RAITIO Riikka
(Univ. of Copenhagen, Dep. of Food Sci., Fac. of Life Sciences, Rolighedsvej 30, DK-1930 Frederiksberg C, DNK)
,
ORLIEN Vibeke
(Univ. of Copenhagen, Dep. of Food Sci., Fac. of Life Sciences, Rolighedsvej 30, DK-1930 Frederiksberg C, DNK)
,
SKIBSTED Leif H.
(Univ. of Copenhagen, Dep. of Food Sci., Fac. of Life Sciences, Rolighedsvej 30, DK-1930 Frederiksberg C, DNK)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
132
号:
3
ページ:
1324-1332
発行年:
2012年06月01日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)