文献
J-GLOBAL ID:201202266949245567
整理番号:12A0899008
アルゼンチン共和国の伝統的ヨーグルト由来の乳酸菌スターター培養による天然葉酸の生成
Production of natural folates by lactic acid bacteria starter cultures isolated from artisanal Argentinean yogurts
著者 (4件):
LAINO Jonathan Emiliano
(Centro de Referencia para Lactobacilos(CERELA-CONICET), Tucuman, ARG)
,
LEBLANC Jean Guy
(Centro de Referencia para Lactobacilos(CERELA-CONICET), Tucuman, ARG)
,
SAVOY DE GIORI Graciela
(Centro de Referencia para Lactobacilos(CERELA-CONICET), Tucuman, ARG)
,
SAVOY DE GIORI Graciela
(Universidad Nacional de Tucuman, Tucuman, ARG)
資料名:
Canadian Journal of Microbiology
(Canadian Journal of Microbiology)
巻:
58
号:
5
ページ:
581-588
発行年:
2012年05月
JST資料番号:
B0506A
ISSN:
0008-4166
CODEN:
CJMIAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
カナダ (CAN)
言語:
英語 (EN)