文献
J-GLOBAL ID:201202267001451590
整理番号:12A0724759
すべての消費者は同様に脂肪交雑を受け入れるか?異なる筋肉内脂肪含量の豚肉の摂食と視覚許容性の関係
Do all the consumers accept marbling in the same way? The relationship between eating and visual acceptability of pork with different intramuscular fat content
著者 (4件):
FONT-I-FURNOLS Maria
(IRTA-Monells, Finca Camps i Armet, E-17121 Monells (Girona), ESP)
,
TOUS Nuria
(IRTA-Monogastric Nutrition, Ctra. de Reus-El Morell Km 4.5, E-43120 Constanti (Tarragona), ESP)
,
ESTEVE-GARCIA Enric
(IRTA-Monogastric Nutrition, Ctra. de Reus-El Morell Km 4.5, E-43120 Constanti (Tarragona), ESP)
,
GISPERT Marina
(IRTA-Monells, Finca Camps i Armet, E-17121 Monells (Girona), ESP)
資料名:
Meat Science
(Meat Science)
巻:
91
号:
4
ページ:
448-453
発行年:
2012年08月
JST資料番号:
T0789A
ISSN:
0309-1740
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)