文献
J-GLOBAL ID:201202267373384112
整理番号:12A0239714
Channa striatusおよびLates calcariferから取得した魚卵蛋白質濃縮物の物理化学的,アミノ酸組成,機能的および酸化防止的性質
Physico-chemical, amino acid composition, functional and antioxidant properties of roe protein concentrates obtained from Channa striatus and Lates calcarifer
著者 (4件):
GALLA Narsing Rao
(Central Food Technological Res. Inst. (Council of Scientific and Industrial Research), Resource Centre, Habshiguda ...)
,
KARAKALA Balaswamy
(Central Food Technological Res. Inst. (Council of Scientific and Industrial Research), Resource Centre, Habshiguda ...)
,
AKULA Satyanarayana
(Central Food Technological Res. Inst. (Council of Scientific and Industrial Research), Resource Centre, Habshiguda ...)
,
PAMIDIGHANTAM Prabhakara Rao
(Central Food Technological Res. Inst. (Council of Scientific and Industrial Research), Resource Centre, Habshiguda ...)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
132
号:
3
ページ:
1171-1176
発行年:
2012年06月01日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)