文献
J-GLOBAL ID:201202267478562091
整理番号:12A0239732
健康人の酸化防止および脂質性状に対する同じ脂質組成で異なるカカオ濃度のダークチョコレートの摂取の影響
Effect of ingestion of dark chocolates with similar lipid composition and different cocoa content on antioxidant and lipid status in healthy humans
著者 (6件):
LETTIERI-BARBATO Daniele
(Food & Nutrition Unit, IRCCS San Raffaele Pisana, Rome, ITA)
,
VILLANO Debora
(Food & Nutrition Unit, IRCCS San Raffaele Pisana, Rome, ITA)
,
BEHEYDT Bram
(Puratos Group Industrialaan 25, B-1702 Groot-Bijaarden, BEL)
,
GUADAGNI Fiorella
(Food & Nutrition Unit, IRCCS San Raffaele Pisana, Rome, ITA)
,
TROGH Isabel
(Puratos Group Industrialaan 25, B-1702 Groot-Bijaarden, BEL)
,
SERAFINI Mauro
(Antioxidant Res. Lab., Istituto Nazionale di Ricerca per gli Alimenti e la Nutrizione (INRAN), Rome, ITA)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
132
号:
3
ページ:
1305-1310
発行年:
2012年06月01日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)