文献
J-GLOBAL ID:201202268733386886
整理番号:12A0347502
コーンスターチ分散系の糊化特性に及ぼす多糖類の影響
Effect of Polysaccharides on the Gelatinization Properties of Cornstarch Dispersions
著者 (6件):
XU Zhiting
(Jiangnan Univ., Wuxi, CHN)
,
ZHONG Fang
(Jiangnan Univ., Wuxi, CHN)
,
LI Yue
(Jiangnan Univ., Wuxi, CHN)
,
SHOEMAKER Charles F.
(Univ. California, California, USA)
,
YOKOYAMA Wallace H.
(Western Regional Res. Center, California, USA)
,
XIA Wenshui
(Jiangnan Univ., Wuxi, CHN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
60
号:
2
ページ:
658-664
発行年:
2012年01月18日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)